Mitől nem kell tartani egy masszázs során?

2018.02.05

Sokan azt gondolják testi problémáikat szégyellni kell mások előtt, így a masszőr előtt is (vannak, akik pont emiatt nem járnak masszázsra, ami azt gondolom rossz döntés, hiszen maga a szakszerű masszázs nagyon sokat segíthet az egészség megőrzésében vagy annak visszaszerzésében)!

Megnyugtatásul közlöm mindenkinek vannak testi hibái, problémái, nincs olyan ember akinek ne lenne valami testi hibája. A masszőr a masszázs során nem azt nézi kinek hol van hege, kinek mennyi a súlya, hogyan néz ki. Ettől senkinek nem kell tartania, hogy egy masszázs/kezelés során a masszőr mit fog gondolni rólunk.

Ugyanúgy nem kell szégyellni azt sem, ha valahol vagy valami fáj, nyugodtan közöljük vele, hiszen abból is sok minden kiderülhet állapotunkról a szakember számára. Arról is nyugodtan szólhatunk a szakembernek, ha fázunk, hiszen a masszázs növeli a vér és nyirokkeringést, ami válthat ki ilyen tüneteket is.

Nem ciki az sem, ha elkezd folyni az orrunk, netán gázok távoznak a testünkből vagy éppen ki kell mennünk a mosdóba. Ezek mind megtörténhetnek masszázs közben, természetes folyamatok egyiket sem kell szégyellni.

Masszázs - lazítás: Blog portál
Minden jog fenntartva 2018
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el