Miért más minden masszázs?

2018.02.05

Akik már többször jártak masszázson észrevehették, hogy minden masszázs más ahogy minden masszőr is. Nincs két egyforma masszázs, ahogy két egyforma ember sem!
Ennek okai: persze vannak alap fogások, amik mindenhol egyformák, de a masszőröknek is a tanultakon felül egy idő után kialakul a saját technikájuk. másrészt minden ember-vendég is más akár testalkatra - akár problémájukban. Az a masszőr, aki figyel a vendégére nem az alap sablonos masszázst adja, persze azt is, de azon felül többet, mert tudja, érzi, hol-mit kell másképpen csinálni, hogy a kedves vendég jobban érezze magát akár testileg - akár lelkileg (lazítson). Ezért is van az, hogy még ugyanannál a masszőrnél sem kapjuk mindig ugyanazt a masszázst, és igazából pont ez a jó, ha egyénre szabják és adott állapotra magát a masszázst/kezelést! Tulajdonképpen ha így érezzük magunkat, akkor valójában jó helyen jártunk ;-), mert akkor ebből tudhatjuk azt, hogy jó szakembert választottunk, aki minket részesít előnyben és a problémáinkat, nem pedig csak munkának és pénzkeresetnek tekinti a hivatását!

Masszázs - lazítás: Blog portál
Minden jog fenntartva 2018
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el