Milyen masszőrt érdemes választani?

2018.02.02

A masszázsnak vannak alapvető szabályai, amiket nagyon fontos betartani (nem mindegy, hogy melyik testrész után melyik másik testrészt masszírozunk, vagy éppen az sem mindegy a különféle masszázs fogásokat milyen irányba végezzük, vagy éppen melyik fogás után mi következik, hisz nem véletlen a sorrend sem!!!)! Ezek olyan szabályok, melyeket ismerni, tudni és használni kell, ahhoz hogy ténylegesen masszírozzunk minden probléma okozás nélkül!

A szakszerű masszázsok nem simogatásból állnak és ami szintén fontos, nem érintenek intim területet, de anélkül is nagyon jók és hasznosak, és nem utolsó sorban nagyon jó egészség megőrzőek!!

Fontos, hogy olyan embernél masszíroztassunk, aki érti a dolgát, lehetőleg tanult és erről meg is tudunk bizonyosodni (hiszen, ha valaki nem tanulta vagy csak egy internetes kamerás tanfolyamon vett részt, vagy csak úgy érzi tud masszírozni, ezek még nem biztosítékok arra, hogy ez tényleg így is van! Ugyanis akár hisszük, akár nem lehet vele problémákat okozni, sajnos több vendégemtől is hallottam már dolgokat pl: talpmasszázsra járt az illető vendégem: mint tudjuk talpon elég sok idegvégződés található, és a masszőrnek sikerült összekavarnia belső szerveinek működését, melyet jó ideig kezeltek, persze nem mondom, hogy minden esetben ez történik, de megeshet!)

Egy jó szakember segíthet megőrizni egészségünket rendszeres masszázzsal, vagy csökkenteni esetleges fájdalmainkat, illetve bizonyos betegségeket is tud gyógyítani (nyilván nem első alkalomra). Tájékoztatást tud adni az adott masszázsokról, és a problémánkra, hogy épp milyen kezelésekkel lehet segíteni a leghatékonyabban az adott fájdalomban. Tisztába kell lennie azzal melyik masszázs mikor ajánlott és mikor nem lehet igénybe venni! És nem csak előtte, hanem utána is elmondja a fontos instrukciókat (mire figyeljünk, mit tegyünk).

A jó masszőr (szakember): Kérdez, érdeklődik, türelmes, megértő és figyelmes!

Masszázs - lazítás: Blog portál
Minden jog fenntartva 2018
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el